Het naaivirus slaat weer toe…

Na even een dip in mijn naaikunsten is het virus nu toch weer toegeslagen. Inmiddels ben ik de ‘ik slaap het liefst de hele dag’-periode van mijn zwangerschap voorbij. We verwachten eind juli een dochtertje. Dus nu begint het goed te kriebelen om allerlei leuke babykleertjes te maken. Inmiddels heb ik al een lange broek (rib) en een kort broekje af. Die laatste althans bijna, aangezien ik in mijn grote knopenvoorraad niet de juiste knoopjes kon vinden voor dat broekje. Zie hier de resultaten:

Ik moet nodig eens op zoek naar een mooi stofje voor een omslagdoek, een badjasje en een hoes voor het wipstoeltje. Dat worden de volgende projecten.
 
Voor degenen die interesse hebben in het patroontje van het korte broekje: Ik heb het zelf getekend omdat ik geen patroon kon vinden dat aan mijn ideeen voldeed. Het is ongeveer maatje 62. Ik heb de patroondelen in een pdf-file gezet en je kunt het hier downloaden. Opmerking: de buitenste naad van de beentjes hebben een splitje. Vervolgens hebben de boordjes een stukje overslag waar het knoopje en knoopsgaatje op komen.
 
En mocht je ook een exemplaar maken, laat je dan even een linkje achter, want dan ben ik wel benieuwd!
Advertenties

4 thoughts on “Het naaivirus slaat weer toe…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s